Twin Souls: The Path of Shadows op Kickstarter gezet | Gamer.nl

Twin Souls: The Path of Shadows op Kickstarter gezet | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

De third-person stealthgame trekt inspiratie uit ninjagames als Tenchu en recente titels als Dishonored en Mark of the Ninja. Het verschil met andere moderne games is dat de speler geen beschikking heeft over geweren. In Dishonored bijvoorbeeld was het wel mogelijk om iedereen neer te schieten. In Twin Souls: The Path of Shadows maken spelers enkel gebruik van de handen van de hoofdpersoon en moet er in de schaduw geslopen worden.

Het doel voor de Kickstarter-campagne is 70.000 dollar. Op moment van schrijven staat het geïnde bedrag op 5.000 dollar. Twin Souls komt bij een succesvolle campagne naar pc, Mac en Linux. Uiteindelijk willen de makers de game mogelijk ook naar consoles brengen.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou