Twin Peaks-acteur heeft rol in Fallout-televisieserie

Twin Peaks-acteur heeft rol in Fallout-televisieserie

Twin Peaks-acteur Kyle MacLachlan heeft een rol te pakken in de aankomende Amazon-televisieserie gebaseerd op Fallout.

Dat meldt Variety. MacLachlan is vooral bekend voor zijn rol als Dale Cooper in Twin Peaks, maar hij had rollen in cultfilms als Blue Velvet en Dune (1984). Verder hebben ook Aaron Moten (Mozart in the Jungle, Next) en Xelia Mendes-Jones (Havoc) rollen gekregen. Het is nog niet bekend welke rollen de acteurs spelen.

Eerder werd al bekend dat Walter Goggins en Ella Purnell rollen hebben in de aankomende serie. Captain Marvel-schrijver Geneva Robertson-Dworet en The Officer's Graham Wagner worden de showrunners. Todd Howard is executive producer. De Fallout-serie wordt daarnaast mede gemaakt door Westworld-bedenkers Lisa Joy en Jonathan Nolan. Nolan - de broer van Christopher Nolan - zou tenminste een aflevering regisseren.

Tijdens de aankondiging van de serie in 2020 meldden Nolan en Joy in een persbericht het volgende: "Fallout is een van de beste gamereeksen ooit. Elk hoofdstuk van dit ongelooflijk fantasievolle verhaal heeft ons talloze uren gekost die we ook met vrienden en familie hadden kunnen besteden. We zijn enorm enthousiast om samen te werken met Todd Howard en de andere briljante gekken bij Bethesda om dit gigantische en duister grappige universum tot leven te wekken met Amazon Studios." De productie van de serie moet ergens dit jaar beginnen.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

The Captain!

0
test

Babyface Paul Atreides. Nou, ik heb er nu al zin in.

0

Aanbevolen voor jou