Tweets hinten mogelijk naar Hollow Knight: Silksong op Summer Game Fest

Tweets hinten mogelijk naar Hollow Knight: Silksong op Summer Game Fest

Een recent gesprek op Twitter tussen Summer Game Fest-organisator Geoff Keighley en marketeer Matthew Griffin heeft fans doen hopen dat Hollow Knight: Silksong aanstaande donderdag wordt getoond.

Op Twitter meldde Keighley eerder vandaag dat "er niets beters is dan het gevoel dat je krijgt wanneer een mooie wereldpremière in je inbox arriveert". Hoewel niet expliciet vermeld, gaat het mogelijk om een nieuwe trailer van een game die aanstaande donderdag tijdens de Kick Off Live-show van Summer Game Fest wordt getoond. Die show wordt immers georganiseerd door Keighley.

Matthew Griffin reageerde op de tweet met het volgende: "Ik keur de hint goed". Griffin is de marketeer van Hollow Knight: Silksong. Fans speculeren dan ook dat de heren het over het langverwachte vervolg op Hollow Knight hebben. Daarbij moet wel gezegd worden dat Griffin ook de marketing van het spel Crowsworn verzorgt.

Hollow Knight is een metroidvania uit 2017 die geprezen wordt om zijn leveldesign en gameplay. In eerste instantie zou Silksong een uitbreiding op de game worden, maar men besloot er een volledig vervolg op te maken. Het spel is al jaren in ontwikkeling, maar wordt zelden getoond en een releasedatum is nog altijd niet bekend. Silksong moet in ieder geval op Nintendo Switch en pc uitkomen.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik hoop zo erg dat de game dit jaar dan eindelijk komt... ;-;

0
test

@Ardyn hoop t ook, maar dat hoop ik van curse of the sea rats ook. Een van beide is goed :D

0
test

Ik zie liever de eerste trailer van GTA VI.

0
test

@TommyVercetti Dit heeft oprecht niets te maken met het onderwerp. Niet van dezelfde uitgever, genre, etc.

0
test

@Ardyn Klopt

0

Aanbevolen voor jou