GamersHell heeft een tweetal filmpjes gemirrored afkomstig van de Duitse gamemagazines PcGames en GameStar. Beide filmpjes laten de nodige ingame footage van Deus Ex 2 zien, beide voorzien van Duits commentaar zodat je, mits je Duits kan, ook weet wat hetgeen voorstelt waar je naar zit te kijken.

Zo zien we in het filmpje van PC Games hoe je bepaalde situaties op verschillende manieren aanpakt en hoe je een vuurgevecht met een robot dient te overleven. GameStar toont op haar beurt, in een ietwat indrukwekkender filmpje, hoe je een kamer verlicht met een vlammenwerper en hoe je de controle over een robot overneemt. Beide filmpjes zijn interessant en laten alvast zien dat Deus Ex 2 stukken mooier is dan haar voorganger.

Wel doet de interface soms nog wat lomp aan en is de tekst wat groot, iets wat waarschijnlijk komt doordat de footage afkomstig is van de Xbox versie, doch dit kunnen we niet met zekerheid zeggen. De filmpjes zijn in ieder geval het bekijken waard en hier te downloaden. Het fimpje van GameStar is 31 Mb, die van PcGames is zo'n 37 Mb groot.