Tweede seizoen The Walking Dead-game eindigt volgende week | Gamer.nl

Tweede seizoen The Walking Dead-game eindigt volgende week | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

Op 27 augustus verschijnt de Xbox 360-, Playstation 3- en Vita-versie, gevolgd door de iOS-release op 28 augustus. De vijfde aflevering heet No Going Back en draait nog steeds om het meisje Clementine, dat centraal staat in het tweede seizoen.

Onlangs werd al bevestigd dat het verhaal wordt voortgezet via een derde seizoen. Wanneer dit van start gaat, is nog niet bekend. Ontwikkelaar Telltale werkt ook nog aan adventuregames over Borderlands en Game of Thrones en bracht onlangs de laatste aflevering uit van seizoen 1 van The Wolf Among Us, dat net zoals The Walking Dead gebaseerd is op een stripboek.

Onderstaande trailer bevat spoilers voor mensen die de vorige episodes nog niet hebben gespeeld.

Door NUtech.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou