Tweede seizoen The Last of Us is aannemelijk volgens Bella Ramsey

Tweede seizoen The Last of Us is aannemelijk volgens Bella Ramsey

Bella Ramsey, die de hoofdrol van Ellie speelt in de HBO-serie The Last of Us, noemt de kans dat een tweede seizoen gemaakt gaat worden "aannemelijk".

Dat meldt ze aan BBC. "Als mensen blijken kijken, denk ik (dat een tweede seizoen) aannemelijk is. Maar het is aan HBO." Hoewel ze dus niet bevestigt dat een tweede seizoen sowieso gemaakt wordt, lijkt het aanhoudende succes van de serie die kans wel te vergroten. "Er is nog niets bevestigd dus we moeten afwachten."

Een succes kan de HBO-serie sowieso genoemd worden. Gisteren bleek dat The Last of Us een record verbrak: niet eerder groeide de kijkersaantallen tussen twee afleveringen van een serie op HBO zo snel. De eerste aflevering werd op de premièredag door 4,7 miljoen mensen bekeken, de tweede aflevering door 5,7 miljoen mensen. Overigens gaan deze cijfers alleen over de Amerikaanse markt.

Het eerste seizoen van The Last of Us behandelt de gebeurtenissen uit de eerste game en uitbreiding Left Behind. Elke zondagnacht verschijnt er een nieuwe aflevering op HBO Max. Het eerste seizoen bestaat uit negen afleveringen - op moment van schrijven zijn er twee uitgekomen.

The Last of Us: Part 1

The Last of Us: Part 1 kopen?

Kopen voor playstation_3_game

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

En volgens de The_Stifmeister he! Vergeet mijn voorspelling niet.

0
test

@The_Stifmeister :D

0
test

@MichelMusters Snap niet dat je mij niet even noemt in je artikel, maar vooruit.

0

Aanbevolen voor jou