Tweede seizoen The Cuphead Show verschijnt deze zomer op Netflix

Tweede seizoen The Cuphead Show verschijnt deze zomer op Netflix

In de loop van aankomende zomer moet het tweede seizoen van The Cuphead Show op Netflix verschijnen.

Dat hebben Studio MDHR en Netflix bevestigd. Het was al bekend dat er meer seizoenen op de planning stonden - eerder gaf men aan dat er minstens 36 afleveringen gepland waren - maar nu is bevestigd dat het tweede seizoen deze zomer verschijnt.

Afgelopen februari verscheen het eerste seizoen van The Cuphead Show op Netflix. De tekenfilmreeks houdt dezelfde, klassieke tekenfilmstijl aan als de game Cuphead. Meer informatie over het tweede seizoen is er nog niet.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik vind de kwaliteit wel wisselend. Sommige afleveringen zijn best leuk en grappig, andere zijn wel erg flauw en niet zo interessant

0

@woutzorz Humor staat niet gelijk aan kwaliteit. Het is een klassieke tekenfilmserie en je moet er ook op die manier van proberen te genieten. Met door geweld gedreven grap-bombardement series zoals Looney Tunes zijn de verwachtingen van tekenfilms een beetje scheef gelopen naar mijn idee. Voor het andere uiterste zie "Cat Burglar" op Netflix, een interactieve tekenfilm in de stijl van Tom & Jerry. Heerlijk.

0
test

@gimbal2 Nee dat is waar, ben ik met je eens. Sommige afleveringen zijn ook niet perse grappig maar zitten wel erg goed en slim in elkaar. Terwijl andere van begin tot eind totaal niet interessant zijn. En dat proberen ze dan op te lossen met flauwigheid wat naar mijn idee niet goed werkt. Volgens mij was dat vooral de 2e of 3e aflevering die ik niet zo best vond. Cat burglar ken ik niet, zal ik eens opzoeken!

0

Aanbevolen voor jou