Nieuws
Multiversus

Tweede seizoen Multiversus begint vanavond

Met o.a. een nieuwe battle pass

Geschreven door Michel Musters op
Vanavond om 19:00 uur Nederlandse tijd gaat het tweede seizoen van Multiversus van start.

Hoewel nog niet bekend is gemaakt wat voor nieuwe personages men gedurende het tweede seizoen kan verwachten, zijn de officiële patch notes al wel gepubliceerd (via VGC). Daaruit blijkt onder andere dat er aanpassingen worden gemaakt aan de balans tussen de vechters en de arena's, en dat er een nieuwe gratis en een nieuwe betaalde battle pass beschikbaar komt.

In de Battle Pass zitten diverse ontgrendelbare skins, zoals Baker Street Tom & Jerry (bij het behalen van Tier 50 van de gratis battle pass), Astronaut Velma (Tier 1 van betaalde battle pass), Tea Time Reindog (Tier 42 van betaalde battle pass) en Maestro Bugs Bunny (Tier 50 van betaalde battle pass). 

Verder komt er ook een in-game winkel naar de game. Daar komt bijvoorbeeld de Samurai Batman-skin uit de gesloten alfa van de game te koop op te staan. Het pas toegevoegde Silly Queue, waarmee allerlei modifiers gebruikt kunnen worden, voegt ook weer nieuwe elementen toe.

Dit artikel delen:

Lees meer

Phil Spencer open voor afspraken met Sony over Call of Duty op PlayStation Horizon Call of the Mountain komt op 22 februari uit
0

Reacties op: Tweede seizoen Multiversus begint vanavond

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.