Tweede seizoen League of Legends kent 3,5 miljoen euro prijzengeld | Gamer.nl

Tweede seizoen League of Legends kent 3,5 miljoen euro prijzengeld | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"Dit prijzengeld wordt verdeeld over lokale, nationale en internationale League of Legends-toernooien om de groei van LoL binnen de electronische sport verder aan te moedigen", zo laat de ontwikkelaar weten op zijn website. Daarnaast kent het tweede seizoen wekelijkse livestreams van lopende toernooien in Noord Amerika en in Europa. Het tweede seizoen begint in de herfst. Wanneer precies is vooralsnog onbekend.

MLG

League of Legends werd onlangs toegevoegd als een van de games die op MLG Pro Circuit-toernooien gespeeld worden. Het spel wordt voor het eerste profe ioneel binnen Major League Gaming gespeeld op het MLG Raleigh 2011-evenement. De beste vier teams van Noord Amerika nemen het daar tegen elkaar op voor een totaal aan prijzengeld van ongeveer 14000 euro. Het spel wordt ook competitief gespeeld tijdens evenementen zoals Electronic Sports League en de World Cyber Games.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou