Tweede seizoen Halo Infinite-multiplayer begint op 3 mei

Tweede seizoen Halo Infinite-multiplayer begint op 3 mei

Het tweede seizoen van de Halo Infinite-multiplayer gaat op 3 mei van start.

Dat hebben Microsoft en 343 Industries bevestigd via social media. Daarbij werd een eerste trailer van het tweede seizoen getoond, die hieronder is te zien.

Het tweede seizoen moet een nieuwe Battle Pass bevatten - die zoals beloofd altijd te gebruiken valt en dus niet afloopt. Verder moet het tweede seizoen nieuwe maps, modi en gelimiteerde evenementen toevoegen, al ontbreken er nog veel details over de inhoud. Wel duidelijk is dat er een arenamap genaamd Catalyst en een BTB-map genaamd Fragmentation worden toegevoegd. Co-op voor de campagne moet ergens gedurende het tweede seizoen arriveren.

Het tweede seizoen had eigenlijk al begin dit jaar uit moeten komen, maar dat werd uitgesteld en het eerste seizoen werd verlengd. Voor veel spelers duurde het wachten op het tweede seizoen erg lang, zo gaf een ontwikkelaar van Halo Infinite onlangs ook toe. “We zijn zeker niet blij dat we de verwachtingen van de spelers en community niet waar kunnen maken.”

Halo Infinite is nu speelbaar op Xbox Series X en S, Xbox One en pc. De multiplayer is door iedereen gratis te spelen, ongeacht of men de Halo Infinite-campagne heeft gekocht.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Zin an! :P

0
test

wat een ff 'in hopeloze studio is het toch. 2 maps erbij. en aangezien je nog steeds na elk potje uit de match geflikkerd word zie je ze amper dus. Deze game is harder aan het doodbloeden dan mijn vriendin op rooie vlag dag

0

@ali3n8tor stil nou dadelijk ben je Sony fanboy. Je mag geen kritiek hebben op de heilige graal van Microsoft ondanks ze na een jaar uitstel nog steeds der zaken niet op orde hebben

0
test

@Roy36NL Ik speel(de) dit op pc, dan moeten ze me pc fanboy noemen..... of allebei, i dont care =)

0

@Roy36NL Je bent er wel weer als de kippen bij. :D

0
test

@Roy36NL Naja fanboys ofniet zelfs xbox fans weten dat dit nog wel een jaar uitgesteld had moeten worden wat een grap Ben blij dat ik hem via gamepass gespeeld heb!!

0

Aanbevolen voor jou