Tweede seizoen eFootball 2023 is begonnen

Tweede seizoen eFootball 2023 is begonnen

Het tweede seizoen van eFootball 2023 is gisteren van start gegaan.

Het tweede seizoen heeft het thema 'The Football Festival', dat in het teken staat van het aankomende WK - al wordt dit niet bij naam genoemd, aangezien Konami de rechten voor het WK niet in handen heeft.

Hoe dan ook zijn er veertig nationale teams aan de game toegevoegd die tijdelijk in de offline Trial Match-modus geselecteerd kunnen worden. Ook is er tot 12 januari een singlepayermodus genaamd The International Cub Experience speelbaar, waarbij spelers uit 46 nationale teams kunnen kiezen en een toernooi tegen de computer kunnen houden.

eFootball 2022 kwam vorig jaar in uitgeklede vorm uit, wat veel kritiek opleverde en er zelfs voor zorgde dat het spel de slechtst beoordeelde game op Steam werd. Konami bracht in april het eerste seizoen van de game uit, waarmee meer modi, feature en bugfixes werden toegevoegd. Het tweede seizoen volgde in juni. In augustus werd er een update uitgebracht waarmee de game naar eFootball 2023 werd veranderd, inclusief het eerste seizoen.

De voetbalgame is verkrijgbaar op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One, pc en mobiel.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ongelooflijk hoe erg ze deze serie hebben verpest. Pes 6 blijft nog steeds de beste.

0
test

@TommyVercetti ik zou dan gaan voor de versie een jaar ervoor

0
test

@Jurry1984 ja pes 5 is ook ongelooflijk goed alleen daar kan je de transfermarket niet op laag zetten in de master league.

0

Ik zal je vertellen wat ze zo hebben verpest. Ten eerste je word teveel gebabysit. Je word teveel geholpen door de computer en je kan je tegenstander bijna niet op verkeerde been zetten. Je komt bijna geen speler voorbij. Kappen? Vergeet het maar. Je word overal gevolgd en tegengehouden. Verdedigen hoef je bijna niet te doen alles word al automatisch gedaan voor je. Wat pes 5 en 6 zo uniek maakte was als je echt de betere speler was en je overklast je tegenstander dat je dan ook wint met 5 a 6-0. Met een kap beweging kan je tegenstanders op verkeerde been zetten. Verdedigen moest je voor 3 kwart zelf doen. Je kan met de nieuwere pessen bijna niet meer winnen met zo een grote voorsprong ongeacht hoe goed je bent.

0
test

@turkieturkiei volledig eens en tevens een groot probleem met alle fifadelen. Hoewel ik de fifadelen van het laatste decennium minimaal gelijkwaardig vond aan pes tegenhangers, de oudere pesgames /isspro van periode 99-2009 heb ik gewoon meer plezier aan gehad precies om die redenen die je noemt.

0

Aanbevolen voor jou