Tweede seizoen CoD: Modern Warfare 2 brengt Hardcore-modus terug

Tweede seizoen CoD: Modern Warfare 2 brengt Hardcore-modus terug

Via het aankomende tweede seizoen van Call of Duty: Modern Warfare 2 wordt de Hardcode-modus teruggebracht.

Hardcore-modus was een populaire modus in eerdere Call of Duty-games voor ervaren spelers. Men heeft minder health en spelers gaan dan ook sneller neer. De HUD is ook minimalistisch, zodat spelers nog beter moeten opletten waar hun tegenstanders zich bevinden. Meestal staat friendly fire ook aan, zodat men op moet passen dat men geen teamgenoten raakschiet.

In Modern Warfare 2 ontbrak nog een Hardcore-modus, maar Infinity Ward heeft via een tweet laten weten dat de modus met het aankomende tweede seizoen wordt geïmplementeerd. 

Vorige week werd aangekondigd dat het tweede seizoen van Modern Warfare 2 (en Warzone 2.0) twee weken is uitgesteld; het begint nu op 15 februari. Er komt sowieso een klein nieuw level naar Warzone 2.0. Ook de populaire Resurgence-modus keert terug. Ergens deze week wordt er een blogpost gepubliceerd waarin meer informatie over het tweede seizoen wordt gegeven. Afgelopen weekend bleek ook al dat 1v1 Gulag naar Warzone 2.0 komt.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Tier 1 is toch ook al een hardcore modus.

0

@Smallie Dacht ik ook ja...

0
test

@lennisdubbers Nou, ik heb dus even onderzoek gedaan. Dus ik heb iets getypt op google en mijn hele spanningsboog verbruikt om een half artikel te scannen. En volgens mij is Tier 1 nog iets meer hardcore dan Hardcore. Wat Hardcore volgens mij dan weer meer Mediumcore maakt. Maar goed, een ontwikkelaar luistert naar fanbase (geld) en handelt. Dat is ook wat waard.

0

Aanbevolen voor jou