Tweede saveslot in Metal Gear Survive kost tien euro | Gamer.nl

Tweede saveslot in Metal Gear Survive kost tien euro | Gamer.nl

Vlak na de release van Metal Gear Survive voor PlayStation 4, Xbox One en pc hebben spelers ontdekt dat men moet betalen voor een tweede saveslot.

Wanneer de game opgestart wordt is er namelijk maar een enkel saveslot beschikbaar voor de spelers. Dit betekent dus wanneer men opnieuw aan het spel willen beginnen zij het eerste saveslot zouden moeten verwijderen. Wanneer zij dit niet willen maar toch een nieuwe saveslot willen, zullen zij er 1.150 Survival Coins, de in-game valuta die met echt geld gekocht kan worden, voor uitgeven. Dit is omgerekend tien euro. Spelers krijgen elke dag 30 SV door in te loggen, maar verder zijn er geen manieren om de valuta te verdienen.

Media has no description

Tevens kwamen spelers erachter dat er in de End User Licence Agreement (EULA) van het spel een wel erg opmerkelijke voorwaarde staat. Speler mogen het spel namelijk niet gebruiken om relaties te onderhouden en campagne te houden voor politieke doeleinden.

Metal Gear Survive is een spin-off van Metal Gear Solid 5: Phantom Pain maar zal niet focu en op Solid Snake of Big Bo . Na de vernietiging van Mother Base belanden een aantal soldaten van Militaires Sans Frontières door een wormgat in een andere dimensie. In deze dimensie worden ze aangevallen door de zombie-achtige Walkers. MSF moet dus zien te overleven en een manier zoeken om terug te keren naar de gewone wereld.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou