'Tweede Nintendo Direct mogelijk op 8 november' | Gamer.nl

'Tweede Nintendo Direct mogelijk op 8 november' | Gamer.nl

Er is een mogelijke datum uitgelekt voor de tweede Nintendo Direct van november. Op de website Gaming INTEL wordt gespeculeerd dat de tweede presentatie van Nintendo plaatsvindt op 8 november.

Op de website van Gaming INTEL wordt uitgelicht dat het lek nog niet bevestigd is. Een bron van Gaming INTEL meldt dat het honderd procent zeker is dat er een tweede presentatie van Nintendo gaat plaatsvinden in november. Echter is de bron nog niet helemaal zeker dat dit gaat gebeuren op 8 november. 'Gezien het recente YouTube-lek lijkt het mogelijk dat er op 8 november een tweede presentatie wordt gehouden, maar ik ben er niet honderd procent zeker van', aldus de bron.

Een presentatie op 8 november staat in lijn met een ander lek waarin wordt beweerd dat de tweede Nintendo Direct tu en 5 en 12 november plaatsvindt. Indien dit het geval is, wordt er binnen 48 uur een aankondiging verwacht van Nintendo. Momenteel blijft de datum van 8 november bij een gerucht. Echter wordt wel benadrukt dat er veel vertrouwen ligt bij deze specifieke bron van Gaming INTEL.

N64 Cla ic

De inhoud van de tweede presentatie is vooralsnog niet officieel bekend. Eerder ging er een gerucht dat er een N64 Cla ic-console aangekondigd ging worden in de vorige Nintendo Direct. Echter bleef dit uit en wordt nu verwacht dat de aankondiging in de tweede presentatie gaat plaatsvinden. Daarnaast wordt er in de volgende Nintendo Direct meer informatie verwacht over de Pokémon Let's Go-games.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou