Tweede map pakket Black Ops nu beschikbaar | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Escalation bevat een viertal multiplayer-maps en een nieuw level voor de zombiemodus. In de map Hotel wordt een vuurgevecht uitgevochten op het dak van een luxe hotel en casino in Havana. Convoy is een map die korteafstandsgevechten biedt in een setting van een Amerikaans konvooi dat in een hinderlaag is gelopen. Zoo speelt zich af in een verlaten Ru ische dierentuin. Stockpile plaatst spelers in een afgelegen boerendorpje in Rusland, waar geheime gebouwen voor ma avernietigingswapens staan.

Spelers kunnen in het zombie-level Call of the Dead in de schoenen stappen van Robert Englund (Freddy Krueger in de Nightmare on Elm Street-films), Sarah Michelle Gellar (Buffy the Vampire Slayer), Danny Trejo (bekend van films als Machete, Grindhouse en From Dusk Till Dawn) en Michael Rooker (The Walking Dead). Bovendien zal de bekende horrorregi eur George A. Romero (Dawn of the Dead, Land of the Dead) zijn opwachting maken als een soort superzombie. Het level, dat zich afspeelt op een afgelegen Siberisch eiland, is bovendien gebaseerd op het werk van Romero.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou