Tweede Guild Wars 2-uitbreiding lanceert in september | Gamer.nl

Tweede Guild Wars 2-uitbreiding lanceert in september | Gamer.nl

ArenaNet heeft de tweede uitbreiding voor Guild Wars 2, genaamd Path of Fire, aangekondigd. De uitbreiding komt op 22 september uit.

Zoals eerder verwacht speelt de uitbreiding zich af in de Crystal Desert-regio uit de eerste Guild Wars. Daarnaast komt ook een ander gebied uit Guild Wars: Nightfall, genaamd Elon, terug. In totaal zijn er vijf nieuwe open zones om te verkennen en negen nieuwe 'elite specialisaties'.


Volgens ArenaNet bedreigt de menselijke god van oorlog en vuur Balthazar de Crystal Desert en het koninkrijk van Elon met zijn Forged-leger. Spelers moeten naar de woestijn om de losgeslagen god tegen te houden voordat hij de balans van magie vernietigt.

Een belangrijk nieuw onderdeel van de uitbreiding is de toevoeging van mounts in Guild Wars 2, waarmee spelers zich sneller door de spelwereld kunnen bewegen.

De stand-alone uitbreiding kost 29,99 euro, maar er zijn diverse duurdere edities te koop via de website die diverse extra's toevoegen. Alle aankopen van de nieuwe uitbreiding geven spelers de kans om een personage naar level 80 te verhogen. Iedereen die Guild Wars 2 heeft kan van 11 tot en met 13 augustus de uitbreiding gratis uitproberen, waaronder de eerste verhaalmi ie.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou