Take Two heeft aangekondigd dat naast de downloadbare content voor Grand Theft Auto IV die in 2008 op Xbox 360 Live Marketplace verschijnt, ook in 2009 nieuw materiaal zal verschijnen. De consument die volgend jaar GTA IV koopt kan dus rekenen op aanhoudend nieuwe inhoud voor de game. Opnieuw was er geen sprake over downloads voor de PlayStation 3-versie van de game.

Daarnaast deelde Take Two mee dat een Grand Theft Auto-game op de Wii niet gaat gebeuren. Er zijn volgens de uitgever andere titels die beter geschikt zijn voor de Wii. Op dit moment hebben ze zeven games in de planning voor de console, waaronder Bully.

Take Two kondigde dit aan in een persconferentie tegenover investeerders, waar de uitgever de financiële details van het vierde kwartaal bekend maakte. Men verdiende 292,6 miljoen dollar aan de verkoop van games, vooral te danken aan BioShock, NBA 2K8 en Carnival Games. Laatstgenoemde moet ook op de DS en eventueel ook op andere consoles uitkomen.

Andere games van Take Two die in 2008 uit zouden moeten komen zijn onder andere Major League Baseball 2K8, Midnight Club: Los Angeles, NBA 2K9, NHL 2K9, Sid Meier's Civilization Revolution, Borderlands, Top Spin 3 en Don King Presents: Prizefighter.

Update: Rockstar heeft tegenover Next Generation verklaard dat het nieuwsbericht verkeerd is geïnterpreteerd. Er komt geen extra content voor de Xbox 360-versie van GTA IV in fiscaal 2009, maar één van de twee aangekondigde downloadbare toevoegingen is slechts uitgesteld. Er zal dus niet meer content verschijnen dan al was aangekondigd.