Tweede grote update voor Battlefield 2042 nu beschikbaar

Tweede grote update voor Battlefield 2042 nu beschikbaar

Dice heeft de tweede grote update voor Battlefield 2042 uitgegeven.

Gisteren liet Dice al weten dat er vandaag een nieuwe update zou uitkomen. De gunplay moet daarmee in ieder geval verbeterd worden. Zo moeten kogels preciezer vijanden raken, vooral wanneer wapens ingezoomd zijn.

Verder moet de update diverse andere problemen met de gameplay oplossen. Zo is er een bug die er voor zorgt dat spelers niet tot leven gewekt kunnen worden wanneer ze vlakbij bepaalde muren liggen. Ook moet het respawnsysteem verbeterd worden. De LCAA Hovercraft kan straks ook sneller kapot en het kanon van de MD540 Nightbird wordt minder krachtig gemaakt.

De volledige patch notes zijn hier te bekijken. Begin december moet de derde update uitkomen. Battlefield 2042 heeft sinds release te maken met kritiek van spelers vanwege de aanwezige bugs en problemen. De updates zijn een poging van Dice om gehoor te geven aan die kritiek en de problemen uiteindelijk op te lossen.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ben blij met de update! Hoop dat de meeste bugs nu eindelijk een beetje weg zijn, zoals de no-loadout bug en dat je niet gerevived kon worden. Hoop nu ook dat de assault rifles wat rechter schieten!! De SMG's waren beter dan elk ander AR op afstand, echt bizar haha.

0
test

@MelvinChowder Kanonnuh, bedankt voor de correctie!

0
test

@MichelMusters Geen dank! Minigun is namelijk standaard uitrusting van de Nightbird maar die is echt niet overpowered, maar die 20 mm die je later unlocked wel :)

0

@MelvinChowder Kwam een interessant feitje tegen. Die miniguns zijn in de echte wereld gemaakt door General Electric. Nooit geweten dat die ook wapentuig produceerden.

0
test

@Gertjun Verwacht je niet van GE haha, je denkt dan meer aan alles wat ze doen met electriciteit. Het is eigenlijk de naam dat GE gaf voor de automatische Gatling gun als ik het mij goed herhinner :)

0

Aanbevolen voor jou