Nieuws
Pokemon Go

Tweede generatie pokémon naar Pokémon Go in december

Naast Mew en Mewtwo

Geschreven door Redactie Gamer.nl op
Volgens geruchten komt Pokémon Go in december met een grote update die onder andere de tweede generatie pokémon toevoegt.

Dat blijkt uit een onderzoek van de broncode van het spel door PokeVS, meldt VentureBeat. Het zou gaan om Pokémon uit de tweede generatie van het spel en ‘legendarische’ Pokémon zoals Mew en Mewtwo.

Volgens de onderzoekers worden er door de update meer functies toegevoegd. Het zou gaan om het ruilen van Pokémon en een-op-een gevechten tussen spelers onderling. Ontwikkelaar Niantic Labs heeft nog geen commentaar gegeven op de bevindingen van PokeVS.

Eerder deze maand ontdekte The Silph Road dat in de code van de game ruimte was gemaakt voor Pokémon nummer 152 tot en met 251. Een woordvoerder van Niantic Labs zei eerder dat de tweede generatie Pokémon middels een update hun intrede in het spel gaan doen, maar hij wilde verder geen details geven.

Recent kwam er al een nieuwe Pokémon in het spel, namelijk de paarse Ditto. Het fictieve monster verschuilt zich als een andere Pokémon en openbaart zich pas nadat de speler het digitale wezen heeft gevangen.

Pokémon Go werd afgelopen zomer gelanceerd en groeide met meer dan een half miljard downloads uit tot een van de succesvolste smartphonegames tot dusver. Naar verluidt leverde het de ontwikkelaar Niantic Labs zo’n 600 miljoen dollar op in de eerste negentig dagen na de lancering in juli.

De populariteit is echter tanende. Om gebruikers een reden te geven om te blijven spelen, kwamen de ontwikkelaars bijvoorbeeld al met bonussen voor mensen die dagelijks een Pokémon vangen.

Bron: Nu.nl

Dit artikel delen:

Lees meer

Day 1-update Final Fantasy 15 is 8 GB groot Resident Evil 7 ondersteunt cross-save op Xbox One en pc
3

Reacties op: Tweede generatie pokémon naar Pokémon Go in december

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  MrTomatoBalls

  • 28 november 2016 11:53
  Voorheen dacht ik dat deze updates nutteloos waren omdat niemand het meer speelde (inclusief mijzelf). Maar ik heb het laatst weer eens opgestart en het bleek al een stuk verbeterd te zijn. Nu speel ik het sporadisch wel eens en ik begin de lol er weer in terug te vinden. De updates komen dus goed uit.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  Moddie

  • 28 november 2016 12:28
  Gestaagd gaat het spel er zeker op vooruit, heb nu bijna me pokedex vol en was al mentaal aan het voorbereiden om het niet meer te spelen. Nu weten ze me toch zeker weer even in beweging te brengen, al heb ik een stuk minder met pokemon 151-250 dan met de eerste generatie

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  Mrhotshot85

  • 28 november 2016 13:10
  Tijdje geleden al mijn pokedex compleet, voor hoever mogelijk. Afgelopen week toch weer even ingelogd om Ditto toe te voegen. Zie het al voor me dat je straks een Mew of Mewtwo vind en die na 35 ultra balls eindelijk ziet veranderen in een Ditto ^^

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.