Tweede editie Dutch Comic Con vindt plaats in maart 2016 | Gamer.nl

Tweede editie Dutch Comic Con vindt plaats in maart 2016 | Gamer.nl

De tweede editie van Dutch Comic Con (DCC) wordt ergens in maart 2016 gehouden. Onder andere Stefanie Joosten, die model heeft gestaan voor Quiet uit Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain, komt langs.

Dutch Comic Con wordt wederom mede georganiseerd door Reshift Digital, de uitgever van Gamer.nl en zusteruitgaves InsideGamer en Power Unlimited. Er staan weer diverse nieuwe games op de stands, maar ook allerlei props en merchandise van games en films. Ook zijn er weer cosplayverkiezingen, waarbij Esmee Otter, bekend van Esmee in Cosplay op InsideGamer, de verkiezingen organiseert. 

Dutch Comic Con is het enige echt succesvolle popculture en fanculture event in Nederland. Met meer dan 25.000 bezoekers in maart 2015 is DCC op de radar gekomen van fans, comic liefhebbers, gamers en iedereen die van popculture houdt. 

Quiet

Er worden weer diverse grote namen van acteurs verwacht op de tweede editie van DCC. De eerste grote aankondiging is de aanwezigheid van Stefanie Joosten, die model stond voor het populaire personage Quiet uit Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain. 

Joosten woont in Japan en komt speciaal naar Nederland voor de Dutch Comic Con. Samen met Insidegamer zal Stefanie meet & greets doen met haar trouwe fans. Deze worden weggegeven via de Facebook-pagina van Dutch Comic Con en InsideGamer.

Het vijfde deel van de geroemde Metal Gear serie heeft alle records verbroken deze herfst en blijft een van de meest populaire games van dit moment. 

Media has no description
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou