Nieuws
Detective Pikachu

Tweede Detective Pikachu-film nog altijd in ontwikkeling

Dat meldt een woordvoerder van Legendary Entertainment

Geschreven door Michel Musters op
Een vervolg op de verfilming van Detective Pikachu moet nog altijd uitkomen.

Dat heeft productiemaatschappij Legendary Entertainment bevestigd aan Polygon. Een woordvoerder vertelde dat de film "in actieve ontwikkeling" is, maar meer details werden niet gegeven.

Het is een opvallende uitspraak, omdat na de release van de eerste film uit 2019 het lange tijd stil bleef rondom de franchise. Acteur Justice Smith, die de hoofdrol in de eerste film speelde, gaf in 2021 zelfs aan de hoop voor een vervolg op te hebben gegeven.

Overigens werd jaren geleden ook al een vervolg op de game Detective Pikachu aangekondigd, maar ook daar is al lange tijd niets officieels meer over naar buiten gebracht. Vorig jaar meldde een van de ontwikkelaars op LinkedIn dat het vervolg "bijna klaar was om uit te komen".

Dit artikel delen:

Lees meer

Hi-Fi Rush is pure liefde Nieuwe versie van Steam Big Picture Mode nu beschikbaar
1

Reacties op: Tweede Detective Pikachu-film nog altijd in ontwikkeling

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  watashi wa maurice desu.

  • 4 februari 2023 13:09
  Tjah ik vind dit lastig. Allereerst is dit een leuke film. Met wat leuke humor er in. Dus een vervolg zie ik wel zitten.

  Andere kant, het verhaal is eigenlijk zo overduidelijk klaar dat ik niet weet hoe ze een vervolg logisch kunnen inzetten zonder dat het geforceerd wordt. Hoe Pikachu in deze film gedroeg werd duidelijk tijdens de film. En waarom die op het einde dit niet meer deed ook. Maar hoe om dan na dit met een Pikachu weer in een situatie te komen. Ik denk dat daar ook de moeilijkheden in zitten. Hoe ga je verder op een verhaal wat geen open einde heeft.ven ja je kunt ook gewoon een nieuw verhaal maken maar dat zou wel raar zijn aangezien vast niet-economisch Pikachu een detective feeling heeft en deze zelfde is raar om weer te gebruiken.

  Maar toch zou ik het wel zien zitten als ze het leuk maken zelfs als het totaal niet logisch is. Dan is het gewoon geen canon maar losse verhalen die niks met elkaar hebben.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.