Tweede deel Caves and Cliffs-update voor Minecraft nu uit

Tweede deel Caves and Cliffs-update voor Minecraft nu uit

Mojang Studios heeft het tweede deel van de Caves and Cliffs-update voor Minecraft uitgebracht.

De update werd gisterenavond gelanceerd via versie 1.18. Daarmee worden er nieuwe omgevingen, muziek, blokken en andere features aan de game toegevoegd. Ook is de spelwereld 64 blokken hoger en dieper dan voorheen. Daardoor kunnen grotten bijvoorbeeld ook dieper worden, waar nieuwe soorten ores zijn te vinden. Alle wijzigingen zijn hier te vinden.

Eerder dit jaar kondigde Mojang al aan dat de Caves and Cliffs-update in twee delen uit zou komen. Afgelopen zomer werd het eerste deel al uitgebracht, vol met nieuwe materialen. Beide updates zijn geheel gratis voor de game te downloaden.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

World gen ziet er wel spectaculair uit in ieder geval, maar de tijd moet leren of ik er nou echt blij van word dat alles heel hoog en heel diep is. Ik zie mezelf heel vaak te pletter vallen. Het eerste wat me opviel is dat ik nagenoeg geen iron kon vinden, op wat enkele blokjes aan de surface hier en daar na. Blijkbaar moet je daar nu een tikkie dieper voor graven. In plaats daarvan werd ik overladen met koper.

0
test

@gimbal2 De verspreiding van de ores is enorm op de schop genomen inderdaad. Feitelijk moet iedereen weer opnieuw efficient leren delven op verschillende diepten, want de traditionele mijnschacht op Y=11 volstaat niet meer.

0

Aanbevolen voor jou