Tweede Call of Duty: Black Ops 3-dlc Eclipse verschijnt 19 april | Gamer.nl

Tweede Call of Duty: Black Ops 3-dlc Eclipse verschijnt 19 april | Gamer.nl

Treyarch heeft de tweede map pack voor Call of Duty: Black Ops 3 aangekondigd. De map pack Eclipse, bestaande uit vier nieuwe mappen en een nieuwe verhaallijn binnen de zombiemodus, verschijnt op 19 april voor PlayStation 4. 

Er worden met de dlc vier nieuwe mappen toegevoegd aan de game, namelijk Spire, Rift, Knockout en Verge. Deze laatste is een remake van de Banzai-map uit Call of Duty: World at War uit 2008. De map Spire neemt spelers mee naar een luchthaven in de wolken, bestaande uit meerdere levels en open gebieden. Knockout nodigt spelers uit voor een bloederig gevecht in een Shaolin tempel.

Rift is een map waarin spelers boven een krater vechten. Spelers moeten hun medespelers te snel af zijn in deze map. De laatste map, Verge, is de remake van de Banzai-map uit Call of Duty: World at War. Spelers krijgen onder andere controle over bruggen, tunnels en watervallen.

Daarnaast voegt de dlc een nieuw hoofdstuk aan de Zombie-modus toe. Zetsubou no Shima speelt zich af op een afgelegen eiland, waar een biologisch onderzoekslaboratorium te vinden is. Onderstaande video introduceert het nieuwe hoofdstuk.

De Eclipse-dlc verschijnt op 19 april voor PlayStation 4. De uitgaven voor pc en Xbox One volgen op een later moment. 

Media has no description
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou