Tweede bèta Black Desert Online start 18 februari | Gamer.nl

Tweede bèta Black Desert Online start 18 februari | Gamer.nl

De tweede en laatste bèta voor de mmo Black Desert Online start op 18 februari. Spelers die een Explorer of Conqueror-pakket hebben gereserveerd krijgen automatisch toegang tot deze bèta.

Spelers die geen reservering hebben staan, krijgen in februari ook de mogelijkheid zich in te schrijven voor de bèta. In de tu entijd is het mogelijk de character creator van het spel te downloaden, waarmee uitgebreide personages kunnen worden gecreëerd. De personages die worden gemaakt, kunnen worden geïmporteerd naar de aankomende bèta en het uiteindelijke volledige spel. 

Black Desert Online is een Koreaanse free-to-play game en komt dit jaar uit in Europa en Noord-Amerika als buy-to-play titel. Dit betekent dat spelers het spel een keer aanschaffen en daarna zelf kiezen of zij willen betalen voor optionele onderdelen.

In Black Desert Online kunnen spelers kiezen uit verschillende kla en en hun personage volledig naar eigen wens aanpa en. De game staat bekend om de uitgebreide customization opties, waardoor het mogelijk wordt bijvoorbeeld gedeeltes van haar, gezicht en lichaam volledig aan te pa en. Black Desert Online is te reserveren via de officiële website. Een eerste bèta vond in december plaats. 

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou