Twee nieuwe pokémon onthuld voor Pokémon Sun en Moon | Gamer.nl

Twee nieuwe pokémon onthuld voor Pokémon Sun en Moon | Gamer.nl

Er zijn wederom nieuwe pokémon onthuld voor Pokémon Sun en Moon. Het Japanse magazine CoroCoro Magazine deed in het laatste nummer twee zakmonsters uit te doeken. Scans daarvan zijn inmiddels op het internet opgedoken.

De twee nieuwste toevoegingen zijn de beer Kiteruguma en een spookachtige Pikachu genaamd Mimikyu. Engelse namen voor de beestjes zijn nog niet bekendgemaakt.

Kiteruguma is zowel een Normal- als Fighting-type. Zijn schattige uiterlijk is verraderlijk, want het is een levensgevaarlijke pokémon. De bewoners van Alola vrezen Kiteruguma door zijn onmenselijke kracht. Trainers riskeren hun leven door een Kiteruguma op te voeden, omdat de pokémon met gemak een persoon kunnen vermorzelen en ze erg van knuffelen houden.

Ook de spookachtige Mimikyu is niet wat hij lijkt te zijn. Mimikyu is een Ghost- en Fairy-type en houdt zich schuil onder een kleed om de zon te mijden. Mimikyu wilt geliefd zijn door mensen, dus hij heeft zijn gewaad gebaseerd op de populaire Pikachu. Het is afgeraden om onder zijn vermomming te kijken: er gaan geruchten dat mensen komen te lijden onder een mysterieuze ziekte als ze hun nieuwsgierigheid niet kunnen bedwingen.

De twee pokémon zijn vangbaar in Pokémon Sun en Moon, die 23 november uitkomen voor Nintendo 3DS.

Pokemon Sun Moon scan
Pokemon Sun Moon scan
Pokemon Sun Moon scan
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou