Twee nieuwe games in Artstyle-reeks voor Wii | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

In Art Style Rotozoa moeten spelers een organisme met armen 'voeden' met andere, kleinere organismen. Het doel is om alle kleinere organismen op te eten voordat ze te dichtbij komen. De armen van het organisme diede speler bestuurt hebben verschillende kleuren en om het spel extra uitdagend te maken is het alleen mogelijk om eenzelfde kleur organisme te eten.

Light Trax

De andere game die is aangekondigd heet Art Style Light Trax. Het is de opvolger van een oudere racegame die uitkwam op de Game Boy Advance genaamd Dotstream. In deze game was het de bedoeling om een neonlijn te besturen en obstakels te ontwijken in een krappe racebaan. Art Style Light Trax is, anders dan zijn voorloper, volledig in drie dimensies. Racebanen zullen uitdagender zijn met veel bochtenwerk. Om de speler op te zwepen krijgt de game een soundtrack met veel elektronische muziek.

Beide games moeten in de lente van 2010 op WiiWare verschijnen.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou