THQ werkt momenteel aan twee nieuwe games in de Destroy All Humans!-reeks. De eerste titel, Destroy All Humans! Path of the Furon wordt gemaakt voor Playstation 3 en Xbox 360, de andere game met de subtitel Big Willy Unleashed zal verschijnen voor PSP, Playstation 2 en Nintendo Wii. Geen van beide games wordt gemaakt door Pandemic Studios, de oorspronkelijke ontwikkelaar van de reeks. Path of the Furon wordt gemaakt voor een nieuwe studio, Sandblast Games genaamd, Big Willy Unleashed door Locomotive Games. Beiden zijn interne studio's van THQ.

Destroy All Humans! Path of the Furon is het echte vervolg op Destroy All Humans! 2 terwijl Big Willy Unleashed als een prequel op Path of the Furon gezien kan worden. Path of the Furon situeert zich in de jaren zeventig en belooft nieuwe mental powers en wapens. Ook zal Crypto waarschijnlijk beter worden in hand-tot-hand gevechten, want hij gaat in de leer bij een Kung-Fu meester.

Big Willy Unleashed is van de grond af ontworpen voor de Wii en de Wii-mote, ondanks dat het spel ook voor PS2 en PSP zal verschijnen. Het spel kent een nieuw 'personage', Big Willy, een gigantische Mech die door Crypto bestuurd kan worden.