Twee miljoen aanmeldingen voor bèta Call of Duty Elite | Gamer.nl

Twee miljoen aanmeldingen voor bèta Call of Duty Elite | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Op donderdag zullen de eerste personen per e-mail een uitnodiging ontvangen, zij kunnen meteen met Elite aan de slag. Volgens Amrich begint de test met een kleine groep, maar worden er over de komende weken meer uitnodigingen verstuurd. Of alle twee miljoen geïntere eerden mee kunnen doen, durft Amrich niet te beloven. Dat is echter wel wat Activision wil proberen.

De bètaperiode dient om Elite te verbeteren en er zullen zodoende nog fouten in zitten, zo waarschuwt Amrich. Hij roept deelnemers op om alle fouten die ze tegenkomen duidelijk te melden en ook suggesties te doen als spelers verbeterpunten zien. "Als je die verantwoordelijkheid niet wilt, wacht dan alsjeblieft tot de echte lancering in november, wanneer Elite klaar is voor de hele wereld."

Elite

Elite is een platform voor de multiplayermodus van alle Call of Duty-games vanaf Call of Duty: Black Ops, waarop spelers onder andere allerlei uitgebreide statistieken van zichzelf en anderen kunnen opzoeken en vergelijken, op verschillende manieren met elkaar in contact kunnen komen en tips kunnen vinden om een betere Call of Duty-speler te worden.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou