Twee Lara Croft-games komen naar Nintendo Switch

Twee Lara Croft-games komen naar Nintendo Switch

De Tomb Raider-spin-offs Lara Croft and the Guardian of Light en Lara Croft and the Temple of Osiris komen naar Nintendo Switch.

Beide spellen zijn oorspronkelijk door Crystal Dynamics ontwikkeld en worden door Feral Interactive naar de Switch overgezet. Die studio was ook verantwoordelijk voor de sterke Switch-overzettingen van Grid Autosport en Alien Isolation.

Lara Croft and the Guardian of Light verscheen oorspronkelijk in 2010 op Xbox 360, PlayStation 3, pc en iOS en betreft een isometrische actie-adventuregame. Lara probeert de slechte Xolotl, de 'Keeper of Darkness' die in Midden-Amerika opnieuw tot leven is gekomen, te verslaan. 

Het vervolg, Temple of Osiris, kwam in 2014 uit op PS4, Xbox One en pc. Ook die game heeft een isometrisch perspectief. Het eerste deel kan met twee spelers doorlopen worden, het tweede deel met vier spelers.

Beide games moeten in 2022 op Nintendo Switch verschijnen. Een precieze releasedatum is er nog niet. Een trailer is er ook nog niet - onderstaande trailer is van de Stadia-versie van Guardian of Light.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

De games zijn natuurlijk een goede fit voor de Switch. Ik wil m'n TV tijd hier niet aan verspillen, maar op de Switch leuk om te doen. Maar de trilogie zou ook welkom zijn, op Switch wil ik ze met alle liefde nog een keer doorspelen.

0

Aanbevolen voor jou