Twee Fallout London-ontwikkelaars krijgen baan aangeboden door Bethesda

Twee Fallout London-ontwikkelaars krijgen baan aangeboden door Bethesda

Twee van de makers van de mod Fallout London hebben een baan aangeboden gekregen bij Bethesda.

Dat meldt het team van Fallout 4-mod Fallout London via Discord en Twitter. Ryan Johnson, lead technical adviser van het modteam, gaat bij Bethesda werken als associate level designer. Het team zegt dat ze, “gelukkig voor ons”, ruim op tijd wisten van Johnsons overgang naar Bethesda, waardoor het modteam door kan blijven werken zonder zijn aanwezigheid.

Dean Carter werkt als project lead bij het modteam en kreeg ook een baan aangeboden door Bethesda. De game-ontwikkelaar had een rol voor hem in gedachten bij de Engelse studio Double11, waar Bethesda mee samenwerkt voor de ontwikkeling van mmo Fallout 76. Carter besloot het aanbod echter af te slaan en tot het einde te blijven werken aan Fallout London.

Fallout London is een mod voor Fallout 4 “ter grootte van dlc”, aldus de makers. De mod zal een compleet nieuwe map bevatten ter grootte van de Commonwealth uit Fallout 4 (de basisgame), en ook een nieuw verhaal. Vault Tec is niet van de partij “omdat het een Amerikaans bedrijf is”, en ook zal de mod minder geweren bevatten als gevolg van de strengere wapenwetgeving in Engeland, aldus de website.

Eerder deze week werd nog een nieuwe trailer van Fallout London laten zien. Daarin werd bekend dat de mod in 2023 moet verschijnen.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

De mod ziet er echt wel prachtig uit. Mooi werk van de ontwikkelaars.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

En ik dan. Ik heb zoveel mods gemaakt en wordt nooit gevraagd.

0

@LordLuc Wat je daarvan kunt leren is dat het niet om kwantiteit gaat.

0
test

@gimbal2 burn

0

Aanbevolen voor jou