Twee extra games in universum van Stardew Valley op komst

Twee extra games in universum van Stardew Valley op komst

Eric Barone, de maker van Stardew Valley is bezig met twee nieuwe games die zich in het Stardew Valley-universum afspelen. Een ervan vindt plaats in de daadwerkelijke wereld van Stardew Valley en het andere project zal in ieder geval iets te maken hebben met Stardew Valley.

Dit liet Barone weten door te antwoorden op de vraag van een Stardew Valley-fan op Twitter. Hij vertelt dat hij bezig is met een paar nieuwe projecten. Het spel dat plaatsvindt in de wereld van Stardew Valley is volgens hem geen farming-game en ook over het andere project is nog wat onduidelijkheid. Barone weet nog niet zeker in welke wereld dit spel zich af gaat spelen, maar kon wel vertellen dat het op één of andere manier verbonden is met zijn geliefde game.

Verder is er nog niet zoveel bekend over de nieuwe spellen, maar dat doet Barone bewust. Barone wil namelijk niet dat er meer druk komt op zijn project of dat er te veel van hem verwacht wordt. De ontwikkelaar heeft er vier jaar over gedaan om Stardew Valley te maken en ook voor de twee nieuwe spellen wil hij zoveel mogelijk tijd nemen als hij nodig heeft. Sterker nog, hij vraagt via Twitter aan zijn fans om niet te enthousiast te worden over de nieuwe projecten.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Goed om te horen! Ik ben benieuwd, maar wacht rustig af...

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

Aanbevolen voor jou