Bowling zegt dat de twee ontwikkelaars veel aan elkaar hebben "Wanneer wij echt iets goeds doen, zal het ook goed zijn voor hun game, wanneer zij iets goeds doen zal dat ook goed voor onze game zijn. Ik denk dat je dit in de toekomst meer gaat zien."

Verder stelt Bowling dat (Infinity Ward en Treyarch) feedback tegenwoordig beschouwen voor de gehele franchise en niet meer voor de individuele games. "Ik denk dat we elk jaar de uitdaging hebben om te kijken naar wat de vorige Call of Duty-game heeft gedaan en hier dan van te leren en onze eigen game beter te maken. Wij doen dit bij de Treyarch-games en ik hoop dat zij dit ook bij onze games doen", aldus Bowling. 

Black Ops 2

Infinity Ward, waar Bowling voor werkzaam is, kwam vorig jaar met Call of Duty: Modern Warfare 3. Dit jaar is het weer de beurt aan Treyarch om een Call of Duty-game uit te brengen. Het laatste deel in de serie dat de studio maakte was Call of Duty: Black Ops. Volgens geruchten wordt de volgende game in de serie een direct vervolg op deze titel.