Twee Bloodborne-uitbreidingen gecombineerd in The Old Hunters | Gamer.nl

Twee Bloodborne-uitbreidingen gecombineerd in The Old Hunters | Gamer.nl

Bloodborne had oorspronkelijk twee uitbreidingen moeten krijgen. Deze twee geplande dlc-pakketten zijn gecombineerd in The Old Hunters, dat in november verschijnt. Dat zegt producer Masaaki Yamagiwa tegenover Eurogamer.

"We besloten dat we meer konden doen met één uitbreiding en meer content konden bieden aan spelers. Op dit moment hebben we geen plannen voor toekomstige dlc", zegt Yamagiwa.

Spelers komen in The Old Hunters in een nachtmerrie terecht waar de oude helden van Yharnham vastzitten. Er zijn drie nieuwe gebieden en een nieuwe eindbaas, samen goed voor zo'n acht uur aan gameplay.

Pijl en boog
Verder kunnen spelers tien nieuwe wapens vinden, waaronder een zweep die in een katana kan veranderen en een dolk die ook gebruikt kan worden als pijl en boog.

De moeilijkheidsgraad van The Old Hunters is vergelijkbaar met de tweede helft van Bloodborne. Spelers moeten aan een paar nog onbekende criteria voldoen om de uitbreiding te kunnen spelen.

The Old Hunters verschijnt 24 november. Op 3 december komt Sony met een speciale editie van Bloodborne waar de dlc bij inbegrepen zit.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou