Voor fans van de leuke strategische game Blitzkrieg, welke CDV ongeveer halverwege vorig jaar op de markt bracht, is er genoeg om naar uit te kijken. Ontwikkelaar Nival Interactive is namelijk bezig met maar liefst twee aanvullingen en één opvolger voor het spel. De opvolger zal volledig in 3D zijn maar hier moet je nog tot het eerste kwartaal van 2005 op wachten. Gelukkig komen de aanvullingen iets eerder aan de beurt.

De eerste uitbreiding zal in het tweede kwartaal van dit jaar op de schappen liggen en laat je onder andere in Noord Afrika en Europa vechten. Ook brengt deze aanvulling één compleet nieuwe fractie ten tonele, namelijk de Japanners.

Wat men precies met de tweede aanvulling van plan is weet men nog niet en daarom heeft men de gamers om suggesties gevraagd. Je kan je ideeën voor deze aanvulling kwijt op het mailadres blitzaddon@cdv.de; men hoot zo een aanvulling te maken welke precies aan de wensen van de fans voldoet. De tweede aanvulling komt in het vierde kwartaal op de markt en zou je honger moeten stillen tot aan de release van de echte opvolger.

En wij maar denken dat een Blitzkrieg van korte duur was.