Er onstond een ware gekte op internet na het verschijnen van de Return to Castle Wolfenstein multiplayer test, iedereen wilde de 'demo' hebben en binnen de korste keren waren alle servers overbelast. Daarna kregen we ook nog te horen dat er een foute versie van de test verschenen was, al met al is er dus aardig wat te doen geweest rondom de game.

Tijdens het spelen viel het voor de meeste dan wel mee, qua sfeer en gameplay zat het goed in elkaar. 'Maar wat kan ik doen aan die verrekte graphics?', hoorde ik veel mensen zeggen. 3D Spotlight heeft de oplossing.Return to Castle Wolfenstein multiplayer pits players in a team-based Axis versus Allies contest for front-line domination, where multiple player classes must mobilize & work together to accomplish mission objectives.

This guide will take you through many of the options available for the Game, along with other tips & hints.De tweakguide bevat naast vele tips om het maximale uit je PC te halen qua graphics ook een aantal geluids aanraders. Het hele feest is hier te lezen.