Nieuws

Tv-serie rondom A Plague Tale: Innocence in de maak

Ook de serie moet om Amicia en haar broertje Hugo draaien

Geschreven door Michel Musters op
Er wordt een televisieserie gebaseerd op A Plague Tale: Innocence gemaakt.

Dat blijkt uit een tweet van Mathieu Turi, die de serie gaat regisseren. Hij heeft als assistent-regisseur onder andere aan Inglourious Bastards en Sherlock Holmes gewerkt. Ook regisseerde hij films als Hostile en Meander.

De serie moet in ieder geval dezelfde hoofdpersonages als de games bevatten: Amicia en Hugo. In hoeverre het verhaal uit de game wordt gevolgd is nog niet duidelijk. Ook is niet bekend wanneer de serie uit moet komen en waar hij te zien zal zijn.

Wel duidelijk is dat de serie een Frans tintje krijgt. De game speelt zich niet alleen in het land af, maar ontwikkelaar Asobo Studio is ook in Frankrijk gesitueerd. De serie moet dan ook voornamelijk Frans talent aantrekken.

De game speelt zich af in Frankrijk in het jaar 1349, wanneer het land wordt geteisterd door de Zwarte Dood. Amicia moet haar jongere broer Hugo beschermen, terwijl de twee worden achtervolgd door de Inquisitie en proberen te overleven in de meedogenloze wereld. Er is ook een vervolg op de game in ontwikkeling, genaamd A Plague Tale: Requiem. Die game moet dit jaar uitkomen.

Dit artikel delen:

Lees meer

Overwatch 2-bèta begint op 26 april Hoogtepunten: Hogwarts Legacy, Elden Ring en Tunic
0

Reacties op: Tv-serie rondom A Plague Tale: Innocence in de maak

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.