Tutorials in Zelda: Skyward Sword HD worden aangepast

Tutorials in Zelda: Skyward Sword HD worden aangepast

De tutorials in het aankomende The Legend of Zelda: Skyward Sword HD worden aangepast.

Dat heeft Nintendo op zijn website bevestigd. Een vaak voorkomende klacht van de oorspronkelijke Wii-versie van de Zelda-game, is dat de tutorials te prominent aanwezig zijn. Het personage Fi geeft de speler bij zo'n beetje elk opgepakt item een uitleg over dit item. Wanneer de game wordt afgesloten en opnieuw wordt opgestart, wordt dit wederom bij elk opgepakt item gedaan. Hoewel Nintendo niet bevestigt wat de aanpassingen precies omhelzen, lijkt het waarschijnlijk dat dit wordt teruggeschroefd. 

The Legend of Zelda: Skyward Sword HD lanceert op 16 juli voor Nintendo Switch. De game bevat een traditionele spelwereld met kerkers, maar heeft als unieke feature dat spelers met de Joy-Con-controllers de richting van Links slagen met het zwaard kunnen bepalen. Het is echter ook mogelijk om de game geheel met knoppen te spelen, zoals op de Switch Light en de Pro Controller. Met de rechter analoge stick kan het zwaard in verschillende richtingen worden geduwd.

The Legend of Zelda: Skyward Sword HD

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Kan me niet voorstellen dat een game als dit te spelen is op de Lite ik heb Botw erop gespeeld toen die uitkwam en de batterij gaat leeg binnen 2 a 3 uur spelen als ik de helderheid 50% verminder. Ik speel dus gewoon op de normale switch maar wel zeker zonder motion controls Ik krijg een spam melding als ik een emoji wil plaatsen maar de daadwerkelijke spam bots vinden wel doorgang? Misschien bepaalde woorden neerzetten als Spam of url blokkeren in de comments als oplossing?

0
test

@RIOdeMIO Of gewoon betere account verificatie ofzo. Het loopt wel de spuigaten uit iig.

0
test

Zin in deze game! Hoop inderdaad dat Fi iets minder hinderlijk aanwezig is.

0

Aanbevolen voor jou