Als je altijd al met volle bewondering naar de verhalen over figuren als Karel de Grote geluisterd hebt en het liefst zelf ook een machtige koning zou willen zijn, dan komen Black Cactus en Sierra met de ultieme oplossing.

Er wordt bij de developers namelijk de laatste hand gelegd aan Warrior Kings. Deze fantasy RTS doet nog het meest denken aan Shogun: Total War, maar dan in een middeleeuws sfeertje.

Bijzondere features denkt de ontwikkelaar genoeg te hebben, zo is er het 'Evolving game path', wat inhoud dat spelers tijdens het spel een kant zullen kiezen, een kwaade of een goede. Om een goede koning te spelen zal er gebruik gemaakt moeten worden van de kerk, de 'slechte' koning kiest natuurlijk de onderwereld om zijn tegenstanders te verslaan. Naast dit systeem beloven de makers enorme veldslagen, een uitgebreide tech-tree, mogelijkheid tot spionage en een sterke AI.

Op de officiƫle pagina is een nieuwe movie van de real time strategy verschenen, welke 9 MB weegt en een ruime minuut beeld vertoont. Bekijk het allemaal op dit adres.