Turtles: Shredder’s Revenge verschijnt ook op PS4 en Xbox One

Turtles: Shredder’s Revenge verschijnt ook op PS4 en Xbox One

Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder's Revenge komt ook uit op PlayStation 4 en Xbox One.

Dat hebben uitgever Dotemu en ontwikkelaar Tribute Games aangekondigd. Eerder werden al Switch- en pc-versies van de game aangekondigd. Ook is bekendgemaakt dat Master Splinter een speelbaar personage is in de game. Hieronder zijn nieuwe beelden te zien van de game.

Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder's Revenge is een side-scrolling vechtgame die draait om de vier striphelden. Daarbij zijn ze vormgegeven zoals de Turtles uit de bekende tekenfilms uit de jaren 90, en hebben de graphics een pixelig uiterlijk.

Shredder's Revenge wordt dan ook een spiritueel vervolg op de klassieke brawler Turtles in Time. Het spel kan door vier spelers tegelijk gespeeld worden. Faith no More-frontman Mike Patton zingt het themanummer in de trailer.

De game wordt ontwikkeld door DotEmu - bekend van spellen als Windjammers 2 en Streets of Rage 4 - en Tribute Games - dat eerder Flinthook en Mercenary Kings maakte. Een releasedatum is nog niet bekend.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Net zoals Streets of Rage 4 wordt dit een instant buy voor mij.

0
test

@StormFox Ik had gehoopt dat ze de graphics net als bij SoR4 wat opgekrikt hadden. SoR deed dat perfect. Strak maar toch met de nodige liefde voor de oude franchise. Maar goed. Wel cool om weer met de Turtles ouderwets te kunnen brawlen.

0
test

Als het goed is dit voorjaar, begin zomer. Eind Juni denk ik zo. Sowieso een must buy, ookal is het net wat minder dan SoR4. Maar die game is nagenoeg perfect.

0

Aanbevolen voor jou