Turtles in Time Re-Shelled komt goedkoper naar XBLA | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Turtjes in Time Re-Shelled zal vanaf aankomende woensdag voor 800 Microsoft punten beschikbaar zijn, in plaats van de eerder aangekondigde 1200 Microsoft-punten. Dat hebben Ubisoft en Microsoft bekendgemaakt.

Microsoft heeft sinds de aankondiging van de prijzen van de vijf 'Summer of Arcade'-spellen kritiek gekregen over de hoogte van de prijzen. Eerder werden Xbox Live Arcade spellen meestal voor tu en de 400 tot 800 MS punten aangeboden, maar steeds vaker kosten nieuwe games 1200 punten. Om gamers wat tegemoet te komen, hebben Microsoft en Ubisoft besloten de prijs van Turtles in Time Re-Shelled te verlagen van 1200 MS Punten naar 800 punten. De game is vanaf woensdag 5 augustus op Xbox Live beschikbaar.

Amerikanen extra verwend

Voor de Amerikaanse gamers heeft Microsoft van de week een nog betere deal aangekondigd. Naast de prijsverlaging van Turtles in Time Re-Shelled krijgen Amerikanen ook nog eens 800 MS Punten terug wanneer ze alle vijf de titels kopen die aangeboden worden in de Summer of Arcade-promotie. Deze actie geldt vooralsnog niet voor Europa.
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou