Turrican Anthology Vol. 1 en 2 verschijnen op PS4 en Switch

Turrican Anthology Vol. 1 en 2 verschijnen op PS4 en Switch

Strictly Limited Games en Factor 5 hebben tijdens Gamescom Opening Night Live Turrican Anthology Vol. 1 en 2 onthuld.

De collecties komen naar PlayStation 4 en Switch. Een releasedatum is nog niet bekend maar beide collecties kunnen afzonderlijk of samen gereserveerd worden via de webshop van Strictly Limited.

In Turrican Anthology Vol. 1 zitten Turrican, Turrican 2, Super Turrican, Super Turrican Director's Cut en Mega Turrican Score Attack. In Vol. 2 zitten Mega Turrican, Mega Turrican Director's Cut, Turrican 3, Super Turrican 2 en Super Turrican 1 Score Attack.

Gisteren werd al aangekondigd dat er een aankondiging rondom de klassieke reeks Turrican aan zat komen, maar wat precies was nog niet bekend. De collecties worden ontwikkeld door Factor 5, een van de oorspronkelijke ontwikkelaars van de game. Later maakte de studio naam met spellen als Rogue Squadron.

 
Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

❤️ Wa­ard­eer mi­jn na­tte jo­nge poe­sje - [url]http://ww­w.nl­69­.cl­u­b[/url]

0
test

Tja, ik ben behoorlijk fan van Turrican, speel ze af en toe nog op mijn Amiga 500. Toch vind ik 35 euro voor een setje oude games (en €70 als je Turrican 1 t/m 3 wil hebben) wel erg veel van het goede. Laat staan als je een collector's editie wil kopen, die €199 kost, nee dan zet ik de Amiga 500 nog wel een keer aan :)

0

Aanbevolen voor jou