Turn 10 Studios werkt mogelijk aan Forza Street voor pc, iOS en Android

Turn 10 Studios werkt mogelijk aan Forza Street voor pc, iOS en Android

Volgens een uitgelekt bericht werkt ontwikkelaar Turn 10 Studios aan een nieuwe racegame genaamd Forza Street voor pc en smartphones.

Volgens website GTPlanet stond er tijdelijk informatie op de website van Turn 10 Studios die wees op een mobiele versie van Forza. In een bericht over een recente e-sports-overwinning stond namelijk een verkeerde hyperlink. In plaats van een link naar een website stond er een verwijzing naar een lokaal bestand met hierin de tekst: "Ontwikkeld in samenwerking met de Britste studio Electric Square, Forza Street is vanaf de grond opgebouwd om een brede selectie aan Windows 10-, iOS- en Android-toestellen te ondersteunen."

Electric Square werkte eerder samen met Microsoft aan de free-to-play-game Miami Street, die vorig jaar lanceerde. Gezien de geschiedenis van de studio is het niet onwaarschijnlijk dat er bij Electric Square aan een nieuwe Forza wordt gewerkt.

In 2016 bracht Turn 10 Studios de Forza-franchise voor het eerst naar pc in de vorm van Forza Motorsport 6: Apex. Sindsdien zijn alle Forza-games ook op pc verschenen. Een mobiele versie van de racegame is echter nog nooit verschenen, maar met de recente strategiewisseling van Microsoft waarbij het bedrijf zoveel mogelijk apparaten wil bereiken, is het goed mogelijk dat een smartphone-versie van Forza in de maak is. Bij de eerste video voor de streamingdienst Project xCloud waren al beelden te zien van een Forza-game op een tablet en smartphone.

Een vertegenwoordiger van de franchise gaf als reactie op het uitgelekte bericht: "We hebben op dit moment niks om aan te kondigen".

Forza Street

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou