Turn 10 maakt vipcontent Forza 3 beschikbaar voor iedereen | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Voor 800 Microsoft-punten is het VIP Membership Car Pack te downloaden. Met de aankoop van dit pakket krijgt de gebruiker niet alleen de auto's maar ook de bijbehorende VIP-status en gratis bolides die regelmatig door ontwikkelaar Turn 10 worden weggegeven. Het Motorsport Legends-pakket bevat een aantal kla ieke bolides en kost 400 Microsoft-punten. Voor datzelfde bedrag zijn ook de nieuwe parkoersen Sidewinder Proving Ground en Benchmark Highspeed Ring verkrijgbaar.

 

Doneren voor Haiti

Turn 10 belooft tot een maximumbedrag van 100.000 dollar, 10 dollar over te maken naar het Save the Children-fonds voor elke verkochte VIP Membership Car Pack. Dit fonds is in het leven geroepen om de jonge slachtoffers van de aardbeving op Haïti te helpen.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou