Turbo Golf Racing gaat op 4 augustus in Early Access

Turbo Golf Racing gaat op 4 augustus in Early Access

Het eerder dit jaar aangekondigde Turbo Golf Racing gaat op 4 augustus in Early Access.

Dat hebben uitgever Secret Mode en ontwikkelaar Hugecalf Studios aangekondigd. De game wordt vanaf 4 augustus speelbaar op Steam, Xbox Series X en S en Xbox One. Ook komt het dan op Game Pass te staan.

Naar verwachting gaat de Early Access-periode een jaar beslaan. In deze periode moeten er meer dan honderdvijftig cosmetische items en dertig speelbare levels beschikbaar zijn. Ook komt cross-play beschikbaar. De volledige versie van het spel die na een jaar uit moet komen, moet meer levels, wagens en modi bevatten.

Turbo Golf Racing werd begin dit jaar aangekondigd en combineert racen met golfen. Het spel lijkt geïnspireerd te zijn door Rocket League, in de zin dat het een balsport combineert met racewagens. Acht spelers moeten gigantische golfballen op speciale banen zien te loodsen en ondertussen als eerste over de finish komen.

Spelers kunnen zogenaamde power cores voor hun wagens ontgrendelen, waarmee auto's nieuwe krachten krijgen. Wagens kunnen ook naar smaak aangepast worden. Hieronder is een nieuwe trailer te zien.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

De hele visuele stijl is inderdaad Rocket League. Als concept lijkt het me wel een beetje beperkt...

0

Aanbevolen voor jou