Tunic komt later deze maand naar Nintendo Switch

Tunic komt later deze maand naar Nintendo Switch

De indiehit Tunic verschijnt op 27 september voor Nintendo Switch.

Dat werd vanmiddag tijdens de Nintendo Direct aangekondigd. Het spel kan vanaf nu gereserveerd worden. De game kwam eerder al uit op Xbox-consoles en pc. Eerder werd ook al aangekondigd dat Tunic op 27 september op PlayStation 5 en PlayStation 4 verschijnt.

In de game wandelen spelers als een vos door kerkers, waarbij ze verschillende krachten verzamelen en vechten tegen monsters. Het spel scoorde een 9,5 op Gamer.nl: "Tunic is een mystieke parel vol ongrijpbare geheimen die zich pas aan je openbaren als je daar de tijd voor neemt. De basiservaring met gevechten in Zelda-achtige kerkers is al erg goed, maar wie een teen in het mysterieuze water steekt, staat al gauw tot aan zijn nek in raadsels."

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Heb bewust niet op de xbox gespeeld omdat ik zon vermoeden had dat hij ooit wel naar de switch zou komen. Dus blij met dit nieuws.

0

@MissMeNL Echt een leuke game, heb hem gespeeld toen ie op game pass stond

0
test

@Ziminar heb het ook ff gespeeld maar dit is zon game die ik op handheld wil spelen.

0
test

Leuk dat-ie ook naar de Switch komt. Heb 'm zelf al voor de Xbox One, dus voor mij niet boeiend op zich, maar mooi dat meer mensen de mogelijkheid hebben om 'm te gaan spelen.

0

Aanbevolen voor jou