Een paar weken geleden vroegen wij aan de bezoekers van Gamer.nl om te raden in welke stad de nieuwe True Crime zich zou gaan afspelen. Naast de vele foute inzendingen waren er natuurlijk ook een hoop goede inzendingen van mensen die goed hadden opgelet en de gemaakte hints hebben doorzien. New City, New Crime, New Hero, het staat allemaal gelijk aan: New York.

Uit de goede inzendingen hebben we een gelukkige winnaar getrokken welke twee vliegtickets naar New York heeft gewonnen. De gelukkige winnares in dit geval is Ellen Heinsman uit Den Haag. Zij nam afgelopen maandag op het kantoor van Gamer.nl een reischeque in ontvangst uit de handen van zowel Contact Data als Gamer.nl.

Natuurlijk was Ellen dol verrast om op haar verjaardag te horen te krijgen dat ze samen met iemand naar keuze naar New York mocht. In een weddenschap tussen haar, haar broertje en een vriendje van haar broertje vulde Ellen de stad New York in. Mede om haar broertje te pesten die zelf dacht dat het de stad Detroit was. Vreemd stond haar broertje dus te kijken toen bleek dat zijn zus, die niet helemaal bekend is in de hardcore gamescene, er ineens met de prijs vandoor ging.

Ellen moest wel lachen om het feit dat ze een leuke prijs heeft gewonnen met een spel waar ze zelf niet zo veel van houdt. Geweld en bloed liggen haar niet zo in de smaak, hoewel ze toch wel een zwak heeft voor games als Tomb Raider en gek genoeg Resident Evil. Zolang de nadruk maar niet alleen op schieten ligt, maar waarbij je ook nog aardig wat van je hersenen moet gebruiken is de kans groot dat Ellen zich er wel aan zal wagen.

Op de vraag wie Ellen mee nam naar New York, kon ze snel en simpel antwoord geven. Geheel naar wat wij allen al verwachten was haar moeder de gelukkige. New York kan beter oppassen want twee extra shoppende vrouwen zijn in aantocht. Wij wensen Ellen en haar moeder veel plezier in New York en dat ze maar mogen genieten van de nieuwe True Crime stad.

De tickets naar New York worden voor Ellen gesponsord door Wereldlijn Reisbureaus.