True Crime: Hong Kong uitgesteld naar 2011 | Gamer.nl

True Crime: Hong Kong uitgesteld naar 2011 | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De reden die Activision hiervoor aandraagt in het verslag is dat het team van ontwikkelaars zo "meer tijd krijgt om de ervaring van hoge kwaliteit die zij voor ogen hebben af te kunnen leveren."

Online verkopen

Uit een gesprek over de financiële cijfers tu en de website Gamespot en Activision CEO Bobby Kotick, bleek verder dat in het afgelopen kwartaal voor het eerst de online verkopen van Activision-titels hoger waren dan die van de fysieke winkels.

True Crime: Hong Kong is een actievolle game en inmiddels het derde deel uit de True Crime-serie. Spelers infiltreren als undercoveragent Wei Shen in een Chinese maffiaorganisatie om deze van binnenuit te op te doeken. Eerder deze week ontstonden er nog geruchten dat True Crime: Hong Kong oorspronkelijk bedoeld was als een ander spel met een vrouw in de hoofdrol, maar dat uitgever Activision dit niet toestond.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou