True Crime: Hong Kong mogelijk als Sleeping Dogs uitgebracht | Gamer.nl

True Crime: Hong Kong mogelijk als Sleeping Dogs uitgebracht | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De afbeelding is van een poster die doet vermoeden dat Sleeping Dogs de voormalige True Crime-game is die Square Enix van Activision heeft overgekocht. Op de poster is een man te zien met een politiepenning en tattoeages van verschillende dieren, waaronder een Chinese draak. Dit past bij het verhaal van True Crime: Hong Kong. Hierin probeert undercover agent Wei Shen te infiltreren in de Triad-organisatie Sun On Yee.

Uitgever Square Enix nam bij het overnemen van True Crime: Hong Kong enkel de game over, niet de rechten voor het gebruik van de naam. De ooit als True Crime aangekondigde third-person actiegame, die nu dus mogelijk Sleeping Dogs gaat heten, wordt ontwikkeld door United Front Games en begon als multi-platformtitel voor PlayStation 3, PC en Xbox 360. United Front wordt bij de ontwikkeling ondersteund door Square Enix' studio in Londen. 

Update 15:28 - Dit nieuws is inmiddels bevestigd; Sleeping Dogs is door uitgever Square Enix onthuld.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou