Troy Baker: 'Kiefer Sutherland is geweldig als Snake' | Gamer.nl

Troy Baker: 'Kiefer Sutherland is geweldig als Snake' | Gamer.nl

Stemacteur Troy Baker, die in het aankomende Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain de stem van Ocelot inspreekt, zegt dat 24-acteur Kiefer Sutherland "geweldig is als Snake". Dat meldt hij op Indy PopCon 2015.

Voor het vorig jaar uitgebrachte Metal Gear Solid: Ground Zeroes sprak David Hayter altijd de stem in van Solid Snake en zijn voorganger Big Bo (Naked Snake), maar sinds Ground Zeroes en in het aankomende The Phantom pain doet 24-acteur Kiefer Sutherland dat. Dit leverde enige kritiek op bij fans van de gamereeks.

Baker meldt dat Sutherland het "geweldig" doet. "Hij kwam binnen en deed zijn werk. Ik hou van David Hayter, het is een goede kerel en hij is Snake, maar Kiefer is ook Snake. Hij kwam binnen, rolde zijn mouwen op en deed zijn uiterste best voor deze game. Dus oordeel pas als je de game hebt gespeeld, je hoeft nog maar twee maanden te wachten en geloof mij, dat is het waard."

Baker ging ook in op de geruchten dat The Last of Us 2 in ontwikkeling is. Baker speelde de hoofdrol in de eerste The Last of Us, maar eerder deze week liet stemacteur Nolan North, die een kleinere rol in de game had, weten dat The Last of Us 2 in ontwikkeling is. Baker meldde dat hij van niets afwist. 

Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain verschijnt op 1 september op PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 en Xbox One en op 15 september op pc. Het is de laatste Metal Gear-game waar geestelijk vader Hideo Kojima aan werkt.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou