Troy Baker en Ashley Johnson hebben rollen in The Last of Us-serie

Troy Baker en Ashley Johnson hebben rollen in The Last of Us-serie

Troy Baker en Ashley Johnson hebben beiden een rol in de aankomende televisieserie gebaseerd op The Last of Us te pakken.

Dat werd vanavond tijdens Summer Game Fest onthuld, waar beide acteurs te gast waren. Baker en Johnson vertolkten respectievelijk de rollen van Joel en Ellie, de hoofdpersonages van The Last of Us-games. In de tv-serie gaan ze compleet nieuwe personages vertolken, al is nog niet bekend wie. Joel en Ellie worden in de tv-serie gespeeld door Pedro Pascal en Bella Ramsay.

Er werd ook een nieuwe foto van de serie getoond, waarvan de opnames inmiddels zo goed als af zijn. Die foto is hieronder te bekijken.

De aankomende HBO-serie volgt het oorspronkelijke verhaal van The Last of Us. Eerder gaf producent Neil Druckmann aan dat de serie deels van de game afwijkt. Naast Pascal en Ramsey spelen ook Gabriel Luna (Tommy) en Nico Parker (Sarah) in de serie. Het eerste seizoen begint ergens in 2023.

Tijdens Summer Game Fest werd ook een remake van The Last of Us onthuld, die op 2 september naar PlayStation 5 komt en op een later moment naar pc. Ook toonde Naughty Dog artwork van een standalone multiplayergame die zich afspeelt in het The Last of Us-universum.

The Last of Us
The Last of Us: Part 1

The Last of Us: Part 1 kopen?

Kopen voor playstation_3_game

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou